Gaming

E-sport – en voksende industri

Flere e-sports arrangementer

Det er vist ingen hemmelighed, at e-sporten buldrer derudaf. E-sporten vækster måned for måned og flere bliver opmærksomme på e-sportens potentiale – både hvad angår forretning og underholdning.

Det fører naturligvis til at der bliver afholdt flere e-sports arrangementer. Se nu bare Danmark, der skal være vært for verdenmesterskaberne i CS.

Men det er ikke kun de store turneringer, der kommer også flere mindre turneringer til. Du kan følge de mange forskellige turneringer på esport.dk.

Gamer udstyr sælger som aldrig før

Den øgede popularitet af e-sport, fører også til at der bliver solgt mere gaming udstyr. Specielt følgende bliver afsat i mængder som aldrig før:

  • Gamer pc’er
  • Gamer stole
  • Keyboards

Den øgede afsætning af gamer udstyr skyldes også at flere begynder at tage gaming seriøst. Folk har for alvor fået øjnene op for, at de kan leve af at spille computer.

Emil Jørgensen fra Gaming-stole.dk udtaler: “Det er tydeligt at se, at interessen for gaming er stigende. Vi kan se på den månedlige trafik til vores hjemmeside, at kurven er opadgående.”

Emil fortsætter: “Den opadgående trend ser ikke ud til at aftage lige foreløbig. E-sport er kommet for at blive, det er der vist ingen tvivl om.”

Skolerne tager e-sporten til sig

Flere folkeskoler, højskoler og efterskoler har indset, at der kan være god forretning i at tage e-sporten til sig. Derfor tilbyder flere skoler nu de såkaldte e-sports-linjer.

Linjerne har til formål at arbejde seriøst med e-sporten. Der skal trænes, ligges strategi, evalueres og udvikles.

E-sport på skoleskemaet betyder at flere som ikke har haft den store interesse for skolen, bedre kan motivere sig til at komme afsted.

Selvom at det at spille computer, udelukkende forbindes med pjank og pjat af mange, så kan computerspillene bidrage til at udvikle elevernes rummelige intelligens og evne til at samarbejde med at andre.