dating

En genert romantikkers bekendelser

Ønsk mig tillykke. Jeg har lige fået en kæreste. Det der med piger har ellers altid været så svært for mig, for jeg er meget genert. Online-dating blev min redning

Min kæreste og jeg har lige fejret månedsdag, og det er stort for mig, for jeg har aldrig haft en kæreste. Misforstå mig ikke. Jeg har været forelsket på afstand mange gange, men jeg har ikke turdet tage det sidste og afgørende skridt. Tankerne har fløjet rundt i hovedet. Alt det, som jeg har villet sige, har været forsvundet som dug for solen, hver gang jeg har været lige ved og næsten at tage kontakt.

Hvorfor?

Kender du det der med at være meget genert, hvor spørgsmålene bare står i kø:

  • Synes hun, jeg er latterlig?
  • Hvad hvis jeg kludrer i det?
  • Hvordan ser jeg ud?

Det er aldrig blev til mere end et forsigtigt fremstammet: “Hej”. Ikke superfedt, når jeg gerne vil imponere pigen, bortføre hende og ride af sted mod solnedgangen i sommernatten.

Ja, du sidder sikkert og griner, når du læser det her, men kan jeg gøre for, at jeg er romantikker?

Dating til singlefester

Mange af mine venner og kolleger har både kone og børn. De fortæller om hyggelige weekendture med familien i ind- og udland, og hvad gør jeg? Jeg holder mund, for jeg har ikke noget at fortælle. For det meste sidder jeg bare derhjemme – alene. Det sker da, at jeg går til singlefester, men det er ikke noget, som jeg siger højt. Jeg føler nok, at det er pinligt for en mand i midt-30’erne at gå til den slags fester. Konceptet fungerer desuden ikke for mig. Jeg bliver altid for fuld, og så kan det være lige meget.

Online-dating er bare sagen

En af mine ældste venner – vi har været venner siden gymnasiet – kunne godt se, at der har været noget, som har trykket mig. For et tid siden foreslog han mig, at jeg skulle prøve online-dating, for han vidste godt, hvor genert jeg er. Jeg afviste først tanken, men jeg skrev alligevel – dating sider på Google – det kunne ikke skade.

Fordele ved online-dating

Jeg blev overrasket – positivt. Jeg klikkede lidt rundt, og det viste sig, at dating onlline er lige noget for mig. Ingen stammen, ingen nervøsitet, ingen generthed. Der er mange muligheder. De forskellige sider er typisk inddelt efter interesser og alder. Jeg ville dog gerne have en oversigt, og det fandt jeg på: https://dating-side.dk/.

Hvis du er genert, er online-dating sikkert også lige dig:

  • Du kan sidde derhjemme i trygge omgivelser.
  • Udvalget af dating sider er stort.
  • Du behøver ikke være genert, for du kan starte med at skrive til potentielle kærester.

…og de levede lykkeligt til deres dages ende

Jeg ved det godt. Virkeligheden er ikke et eventyr, men det giv mig lige ret i, at det føles sådan, når man er nyforelsket. Hun hedder forresten Stine – min kæreste. Vi fandt hinanden online. Vi skrev først sammen i flere måneder, og så mødtes vi. Hun var lige så genert som mig, men jeg kendte hende godt efterhånden, så det var let at snakke med hende. Tænk engang nu har vi så haft månedsdag.